10 авг. 2012 г., 19:38  

Вярвай в себе си!... Бъди! 

  Поэзия » Гражданская
644 0 0

Повярвяй в себе си!... Бъди!

 

Не се обезсърчавай! И Вярвай!

Верен на себе си докрай бъди!

Лице в лице срещни Съдбата си,

и не предавай никога душата си

от отчаяние, алчност, болка и беди!

Живей! Люби! Дерзай! Бъди!

 

Лъчиста

 

© ЛЪЧИСТА Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??