Повярвяй в себе си!... Бъди!
Не се обезсърчавай! И Вярвай!
Верен на себе си докрай бъди!
Лице в лице срещни Съдбата си,
и не предавай никога душата си
от отчаяние, алчност, болка и беди!
Живей! Люби! Дерзай! Бъди!
Лъчиста
© ЛЪЧИСТА Todos los derechos reservados