Ще си останеш в мене така,
като измислено цвете красиво,
като невярна мъжка съдба,
избягала от бяло венчило.
Морна ще те нося, като жажда,
през моята бяла пустиня,
докато в утрини тъмни се раждам
и в залези се с пясъка сливам.
Сред дюните няма пожари,
само вятър пясъка милва ...
© Валдемар Все права защищены