12 окт. 2010 г., 11:54

Въже от чувства 

  Поэзия » Любовная
767 0 1

Девица си~*

 

Моя мъничка Сестрица...

 

 

АЗ БРАТ СЪМ ТИ!

Стоя на пост пред твоята врата...

 

Будувам нощем~*

Пазя Своята Сърница

 

От Сенките...

От Вятъра зловещ

И ОТ СТУДА! ~*

 

 

ЗАЩОТО

БРАТ СЪМ ТИ!

А Ти си

Малка топчица Памук,

Която в дланите си

ТЕ ПОБИРАМ ЦЯЛА!

 

БРАТ СЪМ ТИ~*

А ТИ...

 

Богиня нежна

С ОЧИ НА ГОРСКИ МЪХ~*

 

Спяща тихо

Зад Прозорец пълен

С много Нежност -

ПАЗЕЩ...

Твойта Чест

и твойта крехка плът~*

 

~~*

 

 

Надничам през Прозореца -

Отвън...

 

УСМИХВАШ СЕ!

Защо ли?!...

 

... и сякаш гладна си

ЗА БЛИЗОСТ ЛИ...?!?

Или за вкусен

Сочен плод...

 

Аааххх...

СЕСТРИЦА СИ!!!

А аз обрекъл се на тебе Мъж...

Стоя Безволев~*

 

 

 

Сърцето ми разчита

По лицето ти

 

Надежди бягащи...

Звезди Събудени -

насред

Мечти във розов тюл~*

Целуващ бяла женска плът...

 

 

Трептяща птичка

имаш в гърлото~

 

Гугука в сън...

 

И виждам как

ТАНЦУВА ВАЛС

Завивката~*

Повдигана от твойта гръд...

А АЗ ПРИМИРАМ САМ!!!

 

 

ВСЕ ОЩЕ ГЛЕДАМ...

Там...

 

Девица нежна си~*

 

МОЯ МЪНИЧКА СЕСТРИЦА!!!

 

 

 

~~*

 

 

И Тъмно е...

Но виждам във Сърцето ти оттук...

И тоз прозорец

УЖ ЗАТВОРЕН Е...

 

А чувам Мислите ти...

КАК ЗОВАТ!!!

 

КАК ПЛАЧЕШ ГОРКО

Във просъница...

За Някой ТАМ -

А ВСЪЩНОСТ ЗЪЗНА ТУК~*

И Мрачен съм...

 

Премръзнал...

 

Дал на Времето

ОБЕТ ГОЛЯМ!

 

ТВОЙ БРАТ ДА СЪМ~*

Да пазя твоя Праг...

И САМО ТАМ ДА СЪМ ;(

 

СТЕНА ДА БЪДА...

 

За всеки дръзнал

Хан

От твойта плът

Желаещ Днес да вкуси~*

 

ТУК СЪМ...

А Ти си Там -

В легло от Нежност

ГУКАШ!!!

Птица бяла си...

 

ЧИСТА ~*

ДЕВСТВЕНА ЗОРНИЦА...

 

А аз съм

МЕСЕЦ САМ!!!

 

Самотен Мъж...

Пред Прага ням

На своята сестрица~*

 

А НЯКОГА...

 

ДИВ ХАН...

НЕОБУЗДАН~*

 

 

Но в Чувства-

ВЪЖЕ ОТ БЛЯН~*

Овързал се...

 

РОБ СТАНАЛ-

 

Въжето все пристягал сам...

Докато накрая

БЕЗ ДЪХ ОСТАНАЛ -

 

В МЕСЕЦ БЯЛ

САМ СТАНАЛ -

 

Така отрекла...

Справедливата Съдба~*

 

А Чистата...

ГОРЕЩАТА ЖЕНА

В Зорница Бяла...

До Своя Брат

Оставила,

Привързана с въже

От Лунна Светлина~*

ТЪЙ ВЛЮБЕНО ДА СВЕТИ!!!

Както Днес

Любима моя,

БЯЛА! ~*

Топла пъпчица- ЗВЕЗДА...

 

 

Девица си~*

А аз съм Месец САМ!!!

 

Стоя на прага ти Любовен-

НЯМ~*

 

Девица си~*

С ВЪЖЕ ОТ ЧУВСТВА

МЕ ДЪРЖИШ ;(

 

ВИЖ, Роб съм ти...

А уж съм

БРАТЕЦ МИЛ~*

 

~*

 

В ОБЕТ...

От Чувства прикован

Стоя на Прага Твой...

 

Един отдавна днес

Забравен Хан...

Един Безмълвен Мъж -

ЕДИН ЛЮБИМ!!!

ЕДИН СТЪЛБ ТВОЙ~*

 

Девица си~*

 

Моя мъничка Сестрица...

 

ЗОРНИЦА СИ!!!

Малка прелестна Жена...

Памуче свито...

НЕЖНО ГУШНАЛО СЕ

ТУК...

На мойта длан~*

На Месец сам...

 

 

10 октомври 2010 г

 

ВЪЖЕ ОТ ЧУВСТВА

 

          Изплитам

 

Л-Е

http://www.vbox7.com/play:263fdafe

© Л-Е Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??