Девица си~*
Моя мъничка Сестрица...
АЗ БРАТ СЪМ ТИ!
Стоя на пост пред твоята врата...
Будувам нощем~*
Пазя Своята Сърница
От Сенките...
От Вятъра зловещ
И ОТ СТУДА! ~*
ЗАЩОТО
БРАТ СЪМ ТИ!
А Ти си
Малка топчица Памук,
Която в дланите си
ТЕ ПОБИРАМ ЦЯЛА!
БРАТ СЪМ ТИ~*
А ТИ...
Богиня нежна
С ОЧИ НА ГОРСКИ МЪХ~*
Спяща тихо
Зад Прозорец пълен
С много Нежност -
ПАЗЕЩ...
Твойта Чест
и твойта крехка плът~*
~~*
Надничам през Прозореца -
Отвън...
УСМИХВАШ СЕ!
Защо ли?!...
... и сякаш гладна си
ЗА БЛИЗОСТ ЛИ...?!?
Или за вкусен
Сочен плод...
Аааххх...
СЕСТРИЦА СИ!!!
А аз обрекъл се на тебе Мъж...
Стоя Безволев~*
Сърцето ми разчита
По лицето ти
Надежди бягащи...
Звезди Събудени -
насред
Мечти във розов тюл~*
Целуващ бяла женска плът...
Трептяща птичка
имаш в гърлото~
Гугука в сън...
И виждам как
ТАНЦУВА ВАЛС
Завивката~*
Повдигана от твойта гръд...
А АЗ ПРИМИРАМ САМ!!!
ВСЕ ОЩЕ ГЛЕДАМ...
Там...
Девица нежна си~*
МОЯ МЪНИЧКА СЕСТРИЦА!!!
~~*
И Тъмно е...
Но виждам във Сърцето ти оттук...
И тоз прозорец
УЖ ЗАТВОРЕН Е...
А чувам Мислите ти...
КАК ЗОВАТ!!!
КАК ПЛАЧЕШ ГОРКО
Във просъница...
За Някой ТАМ -
А ВСЪЩНОСТ ЗЪЗНА ТУК~*
И Мрачен съм...
Премръзнал...
Дал на Времето
ОБЕТ ГОЛЯМ!
ТВОЙ БРАТ ДА СЪМ~*
Да пазя твоя Праг...
И САМО ТАМ ДА СЪМ ;(
СТЕНА ДА БЪДА...
За всеки дръзнал
Хан
От твойта плът
Желаещ Днес да вкуси~*
ТУК СЪМ...
А Ти си Там -
В легло от Нежност
ГУКАШ!!!
Птица бяла си...
ЧИСТА ~*
ДЕВСТВЕНА ЗОРНИЦА...
А аз съм
МЕСЕЦ САМ!!!
Самотен Мъж...
Пред Прага ням
На своята сестрица~*
А НЯКОГА...
ДИВ ХАН...
НЕОБУЗДАН~*
Но в Чувства-
ВЪЖЕ ОТ БЛЯН~*
Овързал се...
РОБ СТАНАЛ-
Въжето все пристягал сам...
Докато накрая
БЕЗ ДЪХ ОСТАНАЛ -
В МЕСЕЦ БЯЛ
САМ СТАНАЛ -
Така отрекла...
Справедливата Съдба~*
А Чистата...
ГОРЕЩАТА ЖЕНА
В Зорница Бяла...
До Своя Брат
Оставила,
Привързана с въже
От Лунна Светлина~*
ТЪЙ ВЛЮБЕНО ДА СВЕТИ!!!
Както Днес
Любима моя,
БЯЛА! ~*
Топла пъпчица- ЗВЕЗДА...
Девица си~*
А аз съм Месец САМ!!!
Стоя на прага ти Любовен-
НЯМ~*
Девица си~*
С ВЪЖЕ ОТ ЧУВСТВА
МЕ ДЪРЖИШ ;(
ВИЖ, Роб съм ти...
А уж съм
БРАТЕЦ МИЛ~*
~*
В ОБЕТ...
От Чувства прикован
Стоя на Прага Твой...
Един отдавна днес
Забравен Хан...
Един Безмълвен Мъж -
ЕДИН ЛЮБИМ!!!
ЕДИН СТЪЛБ ТВОЙ~*
Девица си~*
Моя мъничка Сестрица...
ЗОРНИЦА СИ!!!
Малка прелестна Жена...
Памуче свито...
НЕЖНО ГУШНАЛО СЕ
ТУК...
На мойта длан~*
На Месец сам...
10 октомври 2010 г
ВЪЖЕ ОТ ЧУВСТВА
Изплитам
Л-Е
© Л-Е Todos los derechos reservados