21 авг. 2013 г., 21:28

Въпрос 

  Поэзия
393 0 2

ВЪПРОСИ

 

Защо не можеш ти да ме обикнеш?

Защо не можеш да ме разбереш?

Защо не можеш в душата ми да вникнеш

и топла нежност ти да ми дадеш?

 

Защо сърцето ми на пусто бие,

не може трогна твоето сърце.

Душата ми като вълчица вие -

към теб протягам двете си ръце.

 

Богата съм, защото аз обичам,

но горка мъка везден ме яде.

Само ако знам, че мене ме обичат

за двама ни ще бъде по-добре.

© Анка Келешева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??