ВЪПРОСИ
Защо не можеш ти да ме обикнеш?
Защо не можеш да ме разбереш?
Защо не можеш в душата ми да вникнеш
и топла нежност ти да ми дадеш?
Защо сърцето ми на пусто бие,
не може трогна твоето сърце.
Душата ми като вълчица вие -
към теб протягам двете си ръце.
Богата съм, защото аз обичам,
но горка мъка везден ме яде.
Само ако знам, че мене ме обичат
за двама ни ще бъде по-добре.
© Анка Келешева Todos los derechos reservados