26 мая 2009 г., 22:35

Въпроси, хиляди... 

  Поэзия » Любовная
524 0 1

Въпроси, хиляди въпроси,

какво сме имали и има ли го още,

дали е нужно някому да се тормозим

в безкраен низ от тъжни нощи.

 

Обичаш ме с красиви думи,

а мразиш ме с(ъс) необмислени дела,

един път галиш влюбено плътта ми,

а после разрушаваш ми света.

 

Къде е смисълът на тази саможертва,

не я намирам, даже денонощно да я търся,

за сетен път отчаяно си давам клетва

завинаги от теб и егоизма ти да се отърся.

© Енигма Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Смисълът е в... забрави,
    не зная,
    но смисъла не може да се улови,
    затва наоколо се аз мотая.

    А и отговорите... по добре да не научаваш.
    !!!
Предложения
: ??:??