Въпроси, хиляди въпроси,
какво сме имали и има ли го още,
дали е нужно някому да се тормозим
в безкраен низ от тъжни нощи.
Обичаш ме с красиви думи,
а мразиш ме с(ъс) необмислени дела,
един път галиш влюбено плътта ми,
а после разрушаваш ми света.
Къде е смисълът на тази саможертва,
не я намирам, даже денонощно да я търся,
за сетен път отчаяно си давам клетва
завинаги от теб и егоизма ти да се отърся.
© Енигма Всички права запазени
не зная,
но смисъла не може да се улови,
затва наоколо се аз мотая.
А и отговорите... по добре да не научаваш.
!!!