16 нояб. 2013 г., 18:18  

Във водовъртежа 

  Поэзия » Философская
266 0 1

Във водовъртежа на живота
човекът често е оставен сам
и колкото е личността му по-богата,
той толкова е по-печелен, там.

О, винаги когато си в тълпата,
ти чувстваш, че си сам в света.
От всичко туй те заболи главата,
и кажеш: "Майната му на света!"

 

13.03.1975 София

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??