16.11.2013 г., 18:18 ч.  

Във водовъртежа 

  Поезия » Философска
264 0 1

Във водовъртежа на живота
човекът често е оставен сам
и колкото е личността му по-богата,
той толкова е по-печелен, там.

О, винаги когато си в тълпата,
ти чувстваш, че си сам в света.
От всичко туй те заболи главата,
и кажеш: "Майната му на света!"

 

13.03.1975 София

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??