16 янв. 2012 г., 11:45

Възхищение 

  Поэзия » Любовная
716 0 1

ВЪЗХИЩЕНИЕ

 

Ах, колко си красива?

Колко нежна и добра?

Мила и волна, като пеперуда -

стопли моята душа!?

Ах, колко се усмихваш?

Как ухаеш? Как блестиш?

Като птичка политваш -

сега кого ще нараниш!?

Ах, колко си чаровна?

Как грееш с усмивка?

Като самодива скромна -

не спираш за почивка!?

Ах, как да те прегърна?

Как да те погледна, кажи?

Толкова сияеш мирогледна -

сякаш Бог те сътвори!?

 

Ах, как да те целуна?

Как да те открия, кажи?

Не си играй с любовта -

не искам горчиви сълзи!?

© Янислав Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??