24 июл. 2024 г., 06:53

Възлюбени,... 

  Поэзия
184 2 1

Небето нощем е дълбоко,
потъвам и не стигам края.

Небето нощем слиза ниско,
навярно да го разгадая.

Ала се губя в необхватното,
Тя, Любовта, е безпределна.
Най-простичкото и понятното –
безкрайност сме, но и прашинки в Нея!
Небето нощем е дълбоко,
но слезе ниско, сякаш да се влея.
Възлюбени, издигаш ме високо.
Аз само в необятности живея.

© любимка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??