6 янв. 2008 г., 00:58

Януари 

  Поэзия » Другая
1229 0 2

През прозореца отвън е януари,

неусетно настанил се в моя двор

и засипа каменни дувари

с пухкав сняг от снежния простор.

 

Пак пречистен за начало ново,

в леден дъх на свежест и екстаз,

с отзвук празничен, подмолно,

прати ни сибирския си мраз.

 

 

© Даниел Стоянов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??