6 ene 2008, 0:58

Януари 

  Poesía » Otra
1274 0 2

През прозореца отвън е януари,

неусетно настанил се в моя двор

и засипа каменни дувари

с пухкав сняг от снежния простор.

 

Пак пречистен за начало ново,

в леден дъх на свежест и екстаз,

с отзвук празничен, подмолно,

прати ни сибирския си мраз.

 

 

© Даниел Стоянов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??