Поредната молитва изговарям,
моля се на Бога за това
вечно с теб да бъдем двама,
вечен да е пламъкът на
любовта.
Поредни думи тихо нижа,
надежда вее в моите очи,
моля се да бъда твойта грижа,
твой порок, изпъстрен със
мечти.
Поредна вечер пред Бога коленича,
моля се за капката живот,
ала някак лицемерно-безгранично
е да търся в Библията
любов.
Последен ден ти посвещавам,
край с молитвите, загасям пепелта,
пред теб и Бога обещавам
във вечен плам да тлее
обичта.
© Веселин Джуров Все права защищены
край с молитвите, загасям пепелта,
пред теб и Бога обещавам
във вечен плам да тлее
обичта."Закъде без молитва?
Поздравявам те от сърце и ти желая всичко хубаво!
Приятен ден!