18.04.2015 г., 23:39 ч.

За нас се моля 

  Поезия
654 0 1

Поредната молитва изговарям,
моля се на Бога за това
вечно с теб да бъдем двама,
вечен да е пламъкът на
любовта.

Поредни думи тихо нижа,
надежда вее в моите очи,
моля се да бъда твойта грижа,
твой порок, изпъстрен със
мечти.

Поредна вечер пред Бога коленича,
моля се за капката живот,
ала някак лицемерно-безгранично
е да търся в Библията
 любов.

Последен ден ти посвещавам,
край с молитвите, загасям пепелта,
пред теб и Бога обещавам
във вечен плам да тлее
обичта.

 
 

© Веселин Джуров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • " Последен ден ти посвещавам,
    край с молитвите, загасям пепелта,
    пред теб и Бога обещавам
    във вечен плам да тлее
    обичта."Закъде без молитва?
    Поздравявам те от сърце и ти желая всичко хубаво!
    Приятен ден!
Предложения
: ??:??