24 апр. 2014 г., 18:13

За нея (безглаголно) 

  Поэзия » Любовная
533 0 3

Коси-кафе,

благ ореол.

Душа-кадифе,

любовно ядро.

 

Очи-пожар!

Луни на лице.

Усмивка-дар!

Цвят на сърце.

–––––––––––

Нежна и мила,

патетична, добра.

Дръзка и силна,

небосклонна жена...

 

 

 

© Георги Бъчваров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??