Коси-кафе,
благ ореол.
Душа-кадифе,
любовно ядро.
Очи-пожар!
Луни на лице.
Усмивка-дар!
Цвят на сърце.
–––––––––––
Нежна и мила,
патетична, добра.
Дръзка и силна,
небосклонна жена...
© Георги Бъчваров Todos los derechos reservados