За Приятелите...
За Приятелите всичко аз ще дам,
да ги виждам винаги щастливи.
В труден миг ръка ще им подам -
не очаквам нищо в замяна.
Просто искам винаги да знам,
че ги има... Че са с мен...
Че са истински... Специални!
Тогава моето сърце на тях ще дам!
Приятели любими, приемете
нежно цвете, подарено Ви от моите ръце...
За Вас и за съдбата...
Благодаря от все сърце!!!
Катя Михайлова
© Катя Михайлова Все права защищены