22.05.2012 г., 10:33 ч.

За Приятелите… 

  Поезия » Друга
637 0 2

За Приятелите...

 

За Приятелите всичко аз ще дам,

да ги виждам винаги щастливи.

В труден миг ръка ще им подам -

не очаквам нищо в замяна.

Просто искам винаги да знам,

че ги има... Че са с мен...

Че са истински... Специални!

Тогава моето сърце на тях ще дам!

Приятели любими, приемете

нежно цвете, подарено Ви от моите ръце...

За Вас и за съдбата...

Благодаря от все сърце!!!

Катя Михайлова

© Катя Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря мила Ваня!Радвам се,че ти е харесало!Наистина Истинските Приятели са много малко,но се радвам,че ги има и много ги обичам!
  • За приятелите- пази ги и ги цени, че вече не останаха много! Харесах! Поздравления!
Предложения
: ??:??