Слънчице, макар и днес далече да си ти,
знай, че сърцето ми единствено за теб тупти!!!
Не знаеш колко иска ми се в този ден
да бъдеш ВИНАГИ до мен.
На влюбените празника вечно заедно да празнуваме
и всеки път с нестихваща любов и страст да се целуваме!
ОБИЧАМ ТЕ!!! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!
© Соня Все права защищены