11.02.2010 г., 0:02 ч.

За Св. Валентин 

  Поезия » Любовна
730 0 1

Слънчице, макар и днес далече да си ти,

знай, че сърцето ми единствено за теб тупти!!!

Не знаеш колко иска ми се в този ден

да бъдеш ВИНАГИ до мен.

На влюбените празника вечно заедно да празнуваме

и всеки път с нестихваща любов и страст да се целуваме!

 

ОБИЧАМ ТЕ!!!  ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!

© Соня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • НАписано с голямо старание. Само това и желанието са нужни, за да се получи добре
Предложения
: ??:??