9 мар. 2013 г., 22:19

За теб 

  Поэзия » Любовная
833 0 0

 

 

Тъй бързо ти ме впечатли,

поглеждайки само в моите очи,

наясно съм, че има пръст съдбата,

срещайки ни двамата в тълпата!

 

 

Аз радвам се, че срещнах те сега,

макар да казвам, че трудно ще ми е така,

да съчетая теб и всяко задължение,

но мисля, че превръщаш се във вдъхновение!

 

 

Тъй лесно чуствата си ти разкри,

но, моля те, мен не ме съди,

аз своите, знай, не отричам,

просто по-бавно ги изричам!

 

 

Макар и много да мълча,

осъзнах, че мога да се доверя,

ти си нещо уникално,

превръщащо се в нещо специално!

 

 

© Диана Станева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??