29 янв. 2009 г., 11:06

За теб 

  Поэзия » Любовная
1234 0 4
 

Нахлу в живота ми с ураганна сила,

съня ми грабна със ръка.

С поглед просто промени ме

и с усмивка на уста.

От своя устрем ти ми даде,

даде ми крила

и сила, с която мога

напред да продължа.

 

© Вера Камбурова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??