29 ene 2009, 11:06

За теб 

  Poesía » De amor
1233 0 4
 

Нахлу в живота ми с ураганна сила,

съня ми грабна със ръка.

С поглед просто промени ме

и с усмивка на уста.

От своя устрем ти ми даде,

даде ми крила

и сила, с която мога

напред да продължа.

 

© Вера Камбурова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??