6 нояб. 2007 г., 23:40

За Теб!  

  Поэзия » Любовная
908 0 1
Само намери гласа ми с вятъра
и завинаги ще чуваш шепот на рози в душата си.
Дихание на розово ще съживява тялото
както кубче лед в пещ от зимна самота.

Сривам се!
Градината с рози в черно поле изгрява.
И ти оставаш с мен...
Мразя те!
Розовите листенца стъпквам в калта,
а ти влюбваш се повече в мен...

Само целуни звяра с топли устни
и завинаги ще обичаш с такава смелост тъгата.
Щастлива прегръдка с черната пепел
превръща те в пусто отражение на очите ми.

Лакомо обичам любовта,
та дано изсуша и последната сълза!

© Слава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??