За теб ще пея и ще пиша думички ,слова
окъпани във чиста изворна вода...
избликнала от дъното на моята душа
Най чиста , непорочна и искренна сега
любов изваяна от нежност и от топлота
За теб единственна и неповторима със
цвят на пъпка пролетна коприна ,
обвита в багрите на любовта
За теб любов от блясък и от светлина
огряла ненадейно мойта бедничка душа
За теб ще си поплача може би в нощта
Или ще свия люлка там нейде
сред горските цветя ,
за да полегнем в нея ти и аз сега
Усмивка нежна и необяснима , изписана
по твойта чуствнна уста
Ще искам и ще чакам моя мила
да ме дариш със нея ти по моята уста
И не правете от мухата слон във любовта
А я обичайте и запазете каквато е сега
© Георги Все права защищены