4.01.2007 г., 18:02 ч.

За теб 

  Поезия
826 0 1

За теб ще пея и ще пиша думички ,слова

                              окъпани във чиста изворна вода...     

                              избликнала от дъното на моята душа

                              Най чиста , непорочна и искренна сега

                              любов изваяна от нежност и от топлота

                              За теб единственна и неповторима със

                              цвят на пъпка пролетна коприна ,

                              обвита в багрите на любовта

                              За теб любов от блясък и от светлина

                              огряла ненадейно мойта бедничка душа

                              За теб ще си поплача може би в нощта

                              Или ще свия люлка там нейде

                              сред горските цветя ,

                              за да полегнем в нея ти и аз сега

                              Усмивка нежна и необяснима , изписана

                              по твойта чуствнна уста

                              Ще искам и ще чакам моя мила

                              да ме дариш със нея ти по моята уста

                              И не правете от мухата слон във любовта

                              А я обичайте и запазете каквато е сега

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??