За теб и мен слънцето ще изгрява,
за теб и мен звездите ще блестят,
душите ни ще греят през деня,
очите през нощта ще заблестяват.
За теб и мен се пеят песни,
за теб и мен говорят всеки ден,
че любовта ни вечно ще я бъде,
и надеждата по пътя ще ни води.
© Никола Диманов Все права защищены