16 dic 2011, 18:28

За теб и мен 

  Poesía » De amor
743 0 1

За теб и мен слънцето ще изгрява,

за теб и мен звездите ще блестят,

душите ни ще греят през деня,

очите през нощта ще заблестяват.

 

За теб и мен се пеят песни,

за теб и мен говорят всеки ден,

че любовта ни вечно ще я бъде,

и надеждата по пътя ще ни води.

© Никола Диманов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??