30 дек. 2008 г., 23:58

За теб - II 

  Поэзия » Любовная
748 0 2

                                                                                                    на А.

Разбираш ли какво е да те Нямам -
крилата си как режа
и падам неразбираща?
Оттекват в тишина сълзите ми -
сломени от безпочвеност...

Очите ми -
орисани за теб - не те раняват...
Цвета менят си
и така неистово даряват те с Любов -
РАЗБИРАШ ЛИ?






© Силвия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??