30.12.2008 г., 23:58 ч.

За теб - II 

  Поезия » Любовна
747 0 2

                                                                                                    на А.

Разбираш ли какво е да те Нямам -
крилата си как режа
и падам неразбираща?
Оттекват в тишина сълзите ми -
сломени от безпочвеност...

Очите ми -
орисани за теб - не те раняват...
Цвета менят си
и така неистово даряват те с Любов -
РАЗБИРАШ ЛИ?






© Силвия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??