Мразя да гледам
телевизионни игрички,
в които раздават
големи парички.
Ходих да моля
подкрепа парична,
за лечение нужна
на дружка обична.
Същите хора -
спонсори вече
(нищо, жената е
вече далече)
отказаха с смях -
начин, че няма.
И легна си тя
в гробната яма.
С букви големи
имената набират,
че за игрите
парите не спират.
Господа бизнесмени,
име се прави,
когато парите
са лепта за здраве.
© Харита Колева Все права защищены