25.11.2009 г., 11:50 ч.

За телевизионните игри 

  Поезия » Друга
356 0 0

Мразя да гледам

телевизионни игрички,

в които раздават

големи парички.

Ходих да моля

подкрепа парична,

за лечение нужна

на дружка обична.

Същите хора -

спонсори вече

(нищо, жената е

вече далече)

отказаха с смях -

начин, че няма.

И легна си тя

в гробната яма.

С букви големи

имената набират,

че за игрите

парите не спират.

Господа бизнесмени,

име се прави,

когато парите

са лепта за здраве.

© Харита Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??