25 февр. 2012 г., 01:33

За времето, когато ще е лесно 

  Поэзия » Любовная
870 1 3

Ще ти напиша нещо кратко като лято.

Нещо истинско, без граници и дати.

Нещо мъничко за времето, когато

ще бъде лесно с теб да сме познати.

Ще ти напиша нещо с искрена усмивка

за приказното наше вечно минало.

Нещо старо като черно-бяла снимка.

Нещо пламнало, горяло и изстинало.

Ще ти напиша нещо... Ей сега го пиша!

Опитах да го кажа, ала сричах...

В такъв момент се спира да се диша -

да знаеш, много те обичах!

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??