--
Нещо крещи.
Някой се приближава от сенките.
Свивам се в ъгъла и запушвам уши.
Иска душата ми.
Усещам го.
Болката ме разяжда.
Опитвам се да блокирам всяко влияние.
Безуспешно.
Тъмнината ме обгръща.
Изгубена съм.
Него го няма.
Къде е?!
Извиквам името му – без отговор.
- Обичаш ли ме? -
попитах през сълзи.
- Обичам те, ти си единствена!
Всичко е фалш, а аз съм разбита.
Сама...
© Ержи Все права защищены