3.01.2010 г., 19:21 ч.

Заблуда... 

  Поезия » Любовна
882 0 3

--

Нещо крещи.

Някой се приближава от сенките.

Свивам се в ъгъла и запушвам уши.

Иска душата ми.

Усещам го.

Болката ме разяжда.

Опитвам се да блокирам всяко влияние.

Безуспешно.

Тъмнината ме обгръща.

Изгубена съм.

Него го няма.

Къде е?!

Извиквам името му – без отговор.

- Обичаш ли ме? -

попитах през сълзи.

- Обичам те, ти си единствена!


Всичко е фалш, а аз съм разбита.

Сама...

© Ержи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??