26 июл. 2009 г., 00:14

Заблудата 

  Поэзия
526 0 8

                                                                      

Измислени, измислени, измислени

са всички страсти

и  лъжи,

и истини...

Животът ни е низ от неочаквани

нещастни случки,

сълзи неизплакани,

от зла любов,

щастливи отмъщения

от изневери ,

низ  от подозрения...

И често,  греховете да откупим,

стоим в молитва пред  амвон и купел

и  тръпнещи - с надежда палим свещи...

Ала, уви,  оставаме си грешни...

 

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??