11 июн. 2009 г., 10:43

Захарче за сутрешното кафе 

  Поэзия
661 0 2

Захарче за сутрешното кафе

 

Миглите на утрото докосвам,

усмивката на спящото дете.

Фея съм, деня си омагьосвам.

И слънце във прегърнати ръце.

 

 

 

 

 

 

 

© Мария Ризова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??