11 jun 2009, 10:43

Захарче за сутрешното кафе 

  Poesía
649 0 2

Захарче за сутрешното кафе

 

Миглите на утрото докосвам,

усмивката на спящото дете.

Фея съм, деня си омагьосвам.

И слънце във прегърнати ръце.

 

 

 

 

 

 

 

© Мария Ризова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??