22 сент. 2009 г., 12:40

Зайо 

  Поэзия » Для детей
750 0 1

Тръгна Зайко из гората,

броди дълги часове.

Той запя си песничка позната

и запляска със ръце.

 

Но разбра накрая Зайко,

че песента не ще му донесе това -

ласка, топла дума,

или някой със добра душа...

© Марина Буюклиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??