22 sept 2009, 12:40

Зайо 

  Poesía » Para niños
749 0 1

Тръгна Зайко из гората,

броди дълги часове.

Той запя си песничка позната

и запляска със ръце.

 

Но разбра накрая Зайко,

че песента не ще му донесе това -

ласка, топла дума,

или някой със добра душа...

© Марина Буюклиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??