14 нояб. 2007 г., 23:50

Заровете сълзите на мама 

  Поэзия » Другая
1294 0 11

Ще дойде миг,

когато не ще те има,

притча тихо бяла.

Сърцето когато ще плаче -

целунете го!

Сълзи, когато ще има в очите -

заровете ги!

Мисли ще се гонят в хаос -

подредете ги!

Само не подрязвайте

 крилете на мама!

© Лилия Живкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??