Ще дойде миг,
когато не ще те има,
притча тихо бяла.
Сърцето когато ще плаче -
целунете го!
Сълзи, когато ще има в очите -
заровете ги!
Мисли ще се гонят в хаос -
подредете ги!
Само не подрязвайте
крилете на мама!
© Лилия Живкова Todos los derechos reservados