30 мая 2010 г., 22:30

Защо? 

  Поэзия » Любовная
924 0 23

Защо ни е да спим,

когато можем цяла нощ

да се оглеждаме

в очите си?

 

Защо ни е да дишаме,

щом можем цял живот

да изживеем

във целувки?

 

Защо са тези разпри?

И на двама ни е ясно,

че след минута пак

ще се потърсим...

 

Защото ме осмисляш.

© Александър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??