May 30, 2010, 10:30 PM

Защо? 

  Poetry » Love
925 0 23

Защо ни е да спим,

когато можем цяла нощ

да се оглеждаме

в очите си?

 

Защо ни е да дишаме,

щом можем цял живот

да изживеем

във целувки?

 

Защо са тези разпри?

И на двама ни е ясно,

че след минута пак

ще се потърсим...

 

Защото ме осмисляш.

© Александър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??