Не го обичам, но защо се чувствам зле?
Защо не мога да щракна с пръсти и да кажа "НЕ"?
Защо не мога да продължа напред,
без да се чудя къде е той навред?
Защо сърцето не слуша ума?
Защо чувствата владеят света?
Защо несподелената любов боли така?
Защо толкова въпроси задава любовта?
2004 год.
© Натали Чакърова Все права защищены