29 nov 2007, 15:08

Защо боли? 

  Poesía » De amor
1085 0 3

Не го обичам, но защо се чувствам зле?

Защо не мога да щракна с пръсти и да кажа "НЕ"?

Защо не мога да продължа напред,

без да се чудя къде е той навред?

Защо сърцето не слуша ума?

Защо чувствата владеят света?

Защо несподелената любов боли така?

Защо толкова въпроси задава любовта?

2004 год.

© Натали Чакърова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??