Сообщите нам о нарушениях, если Вы считаете, что есть случай плагиата или произведение не соответствует правилам.
Пожалуйста, пишите только в крайных случаях с конкретным указанием на нарушение и наличие доказательств!
Вы должны войти в систему с Вашей регистрацией, прежде чем отправлять сообщения!
Виж, Рия! Много вълнуващо е написано и искам да те поздравя искрено за всичко сътворено от теб! Но не я съди! Не си сбъркала с детето си! Просто всички сме от различни поколения!
Мен от малък ме оставиха да решавам сам, да бъда самостоятелен! И може би накрая ще е излезе нещо и от мен! Сега живея животът, за който съм мечтал, и се чувствам свободен и щастлив!
Тя също ще бъде щастлива! А и ти също! Нали имаш нея!